Wie zijn we?

HardwareTrading.nl is in het jaar 2003 officieel gestart. In 2006 is deze website gestart wat nu een online webwinkel is voor nieuwe, gebruikte en HP-Renew apparatuur van diverse fabrikanten.

We hebben een geschiedenis in de techniek en commerciele kant van het bedrijfsleven. We zijn via de techniek doorgestroomd naar de commerciele kant en de distributeurs- en handelswereld. Hierna werd het tijd om een eigen bedrijf op te richten. 

Door deze geschiedenis weten we wat we verkopen en kunnen hierdoor een passend advies leveren voordat wij een offerte sturen. Wij denken dat dit erg belangrijk is. Men zegt weleens, een goede verkoper kan alles verkopen. Dit is misschien waar, maar wij zijn van mening dat je goede productkennis moet hebben om een goed advies te leveren en een correcte offerte neer te leggen. 

Wij geloven in korte lijnen. Snelle en duidelijke communicatie en doen wat we beloven. Het zijn misschien wat cliches op een rij, maar als wij in de toekomst zaken met U mogen doen dan zult U ontdekken dat wij ons daaraan houden.