Betalingsmogelijkheden

Algemeen
Betaling geschiedt momenteel door middel van 3 mogelijkheden, te weten: overschrijving, contant bij afhalen en op rekening (alleen voor bedrijven). In de toekomst zullen hier nog meer mogelijkheden aan toegevoegd worden.

Overschrijving
Als u een bestelling plaatst en kiest voor overschrijving dan zal uw order verwerkt worden als de betaling ontvangen is. Dit is meestal dezelfde dag of de volgende dag al. Mocht u haast hebben met een bestelling dan kunt u dit kenbaar maken door dit als opmerking te plaatsen bij het doorvoeren van uw bestelling. U krijgt na plaatsing van de order zo snel mogelijk een officiële factuur per e-mail toegezonden. Als u deze voldoet dan zal de bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden.

Contant bij afhalen
U kunt er ook voor kiezen om de bestelling bij ons af te halen en deze contant te voldoen. U krijgt dan van ons een factuur bij de goederen. Bij een order van € 500,- of meer zal de bestelling kosteloos verstuurd worden en zal u bij afhalen zelf meer kosten maken. Het blijft uiteraard uw keuze om de goederen af te halen. Ons afhaaladres is alleen ons kantooradres. Ons magazijn is op een andere locatie. De goederen ter afhaling zullen naar ons kantooradres verzonden worden middels een vaste pendeldienst en zijn alleen in overleg af te halen. Wij zijn geen winkel.

Op rekening
Als u een zakelijke klant of overheidsinstelling bent kunt u bij ons op rekening kopen. Bij de eerste bestelling vragen wij om een vooruitbetaling (overheidsinstellingen uitgezonderd) van uw zijde om een stukje vertrouwen op te bouwen. U kunt voor een kredietaanvraag een uittreksel KVK naar ons toezenden per fax of e-mail samen met uw complete bedrijfsgegevens en BTW-nummer waarna wij een aanvraag hiervoor zullen indienen. Als uw aanvraag geaccepteerd wordt kunt vanaf dat moment bij ons de goederen op rekening aanschaffen. De betalingstermijn hiervan gaat in overleg.