Engineer inhuren

Voor klanten van HardwareTrading.nl is het mogelijk de hardware te laten (pre-)configureren, software te installeren en diensten te verzorgen door het inhuren van een gekwalificeerde engineer.

De kopjes in het menu “Diensten” zijn gerelateerd aan elkaar. Bij hardware is ook software nodig en er is een engineer nodig om dat allemaal tot één werkende oplossing samen te voegen. We hebben deze diensten los vermeld omdat het een keuze is van U als klant om bepaalde diensten wél en andere diensten niet af te nemen.

U kunt bij ons een engineer inhuren om verschillende diensten te verzorgen. Dit alles voor een zeer concurrerend uurtarief. Of het nu gaat om installatie of pre-configuratie van aangekochte hardware, het configureren van Microsoft Windows 2003 SBS met Active directory, het configureren van een bedraad of draadloos netwerk, standalone configuratie van pc`s, installeren van printers, etc. Alles is mogelijk.

Omdat elke omgeving anders is, verzoeken wij U contact op te nemen met ons over de mogelijkheden voor uw omgeving en/of een offerte.

Kijkt U ook eens in het menu bij “Hardware” en “Software” voor een uitleg van deze diensten.