Wat doen we?

HardwareTrading.nl is een online winkel en een automatiseringsbedrijf in één. 

Om onze klanten een beeld te geven van ons assortiment hebben wij een deel van ons assortiment online gebracht om direct een beeld te krijgen van de producten, mogelijkheden en prijzen. Wij zijn dus niet alleen een internet winkel, maar kunnen een totaalplaatje aanbieden op het gebied van automatisering.

Op deze website bieden we nieuwe, gebruikte en remarketed (onder andere het HP-Renew segment) aan.
Dit zal altijd duidelijk vermeld staan bij ieder product zodat U niet voor verassingen komt te staan. 

Door onze productkennis kunnen wij U een goed advies geven en helpen met het maken van een goede configuratie. Het is dus aan U, zelf winkelen op deze website, of een e-mail of telefoontje aan ons waarin U aangeeft wat uw wensen zijn en een eventuele merk voorkeur.

Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte op maat sturen met daarin duidelijk aangegegeven wat de producten zijn, de afzonderlijke prijzen en eventuele levertijden mits niet op voorraad.

Door onze geschiedenis in de techniek, commercie en handelswereld hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners om U zo een groot assortiment aan te kunnen bieden voor een scherpe prijs. Kunt u iets niet vinden op deze website? Stuur ons een e-mail of bel ons op en wij kijken of wij U een passende aanbieding kunnen maken.

Wij hebben een eigen technische dienst dus pre-configuratie is is geen enkel probleem en voor alle andere technische zaken kunnen wij een engineer bij U langs laten komen om alles te installeren en te configureren. Ook software installatie is mogelijk tegen een meerprijs. Meer over deze diensten in het hoofdmenu onder het kopje “Diensten”.