Software installatie

Voor klanten van HardwareTrading.nl is het mogelijk de software installatie door ons te laten uitvoeren.

De kopjes in het menu “Diensten” zijn gerelateerd aan elkaar. Bij hardware is ook software nodig en er is een engineer nodig om dat allemaal tot één werkende oplossing samen te voegen. We hebben deze diensten los vermeld omdat het een keuze is van U als klant om bepaalde diensten wél en andere diensten niet af te nemen.

Wij kunnen de desktops, laptops en servers bij ons vóór levering aan U installeren met de meebestelde software. Het is ook mogelijk om de bij u in bezit zijnde software en licenties te installeren en configureren op de aangekochte hardware. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om alles bij U op locatie te installeren, zowel hardware als software zal dan geïnstalleerd worden en aagepast worden op uw reeds bestaande of compleet nieuwe omgeving. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Installatie Windows XP, Windows 2003 Small business, implementatie Active directory en configuratie clients in deze omgeving, Configuratie back-ups en storage.

Omdat elke omgeving anders is, verzoeken wij U contact op te nemen met ons over de mogelijkheden voor uw omgeving en/of een offerte.

Kijkt U ook eens in het menu bij “Hardware” en “Engineer inhuren” voor een uitleg van deze diensten.