Over ons

HardwareTrading.nl is ontstaan vanuit de technische kant in de ICT. In 2003 werd een kamer van koophandel inschrijving gerealiseerd voor systeembeheer activiteiten, advies en implementatie. In 2003 was dit slechts parttime om in 2006 full time voort te zetten als HardwareTrading.nl in de verkoop van gebruikte en nieuwe onderdelen van Compaq / HP.

Wij hebben een technische achtergrond waardoor wij alles weten (of voor u uitzoeken) over welke onderdelen de juiste zijn, wat het beste werkt voor uw omgeving en als wij het zelf niet in voorraad hebben het ergens op de wereld te kunnen vinden en snel aan u te leveren. Van dagelijks gebruikte artikelnummers tot exotische producten. Wij zien het als uitdaging om producten te leveren waarvan anderen zeggen dat ze het niet (meer) kunnen leveren. Of het kost hen wellicht teveel moeite voor een enkel artikel.

Wij bouwen graag een langdurige relatie met u op waarbij we beide weten wat we aan elkaar hebben. Ook kijken wij altijd naar wat u doet zodat u wellicht ook wat voor ons kunt betekenen. U kunt denken aan een partner in opkoop van ICT apparatuur zodat u bij een offerte voor nieuwe apparatuur ons kunt inzetten om de apparatuur van de klant in te ruilen. Als wij een engineer tekort komen of voor een implementatieproject bij een klant een engineer op locatie nodig hebben dan kunnen wij deze wellicht van u inhuren voor onze klant. 

Korte lijnen, duidelijke eerlijke communicatie en vooral flexibiliteit zijn voor ons een drijfveer om alles voor u te doen met HardwareTrading.nl

Eddy Broekhuijzen
Eigenaar HardwareTrading.nl