Inkoop hardware

Algemeen
Wij kunnen u voorzien van een nieuwe ICT-omgeving. Hierin kunnen wij u adviseren, een offerte op maat maken, maar wist u dat wij ook uw vrijgekomen apparatuur kunnen afvoeren, eventuele overgebleven gegevens verwijderen en u een marktconforme prijs bieden voor deze apparatuur? Deze welliswaar gebruikte apparatuur is vaak nog geschikt voor scholen of export naar het buitenland. Er zijn altijd mensen of bedrijven die deze apparatuur kunnen gebruiken die voor uw omgeving niet meer voldoet. 

Inkoop gebruikte hardware van andere ICT-resellers
Ook voor andere ICT-bedrijven kunnen wij hier een rol in spelen. Niet veel bedrijven op de markt hebben verstand van gebruikte computerapparatuur, marktprijzen van deze apparatuur en de mogelijkheden. Gezien onze ervaring in de handelswereld kunnen wij hierin assisteren en deze apparatuur opkopen.

Uw medewerkers hebben interesse?
U kunt natuurlijk ook uw vrijgekomen PC`s aan uw medewerkers verkopen of weggeven, maar heeft u hierbij gedacht aan de bijkomende problemen? Als een medewerker een probleem heeft met de hardware dan zal deze aanspraak maken op uw eigen ICT-beheer. Iedereen wil graag het beste voor zichzelf, dus het wordt dringen en uitzoeken zodat iedereen zorgt dat hij of zij het beste voor zichzelf heeft. 

Wat zijn hiervan de voordelen voor u?
– Wij geven u een goede prijs terug voor de vrijgekomen apparatuur.
– U hoeft dit hele proces niet zelf te cöordineren dus bespaart veel tijd en personeel.
– U kunt bij ons terecht voor uw nieuwe omgeving en wij kopen uw oude omgeving terug, 2 in 1.
– U bent uw medewerkers niet kwijt aan dit proces en uw ICT-beheer blijft gespaart.
– Logistiek gezien kunnen wij alles voor u regelen, ontkoppelen, inpakken en afvoeren.
– Al uw gegevens kunnen van de apparatuur verwijderd worden met een officieel certificaat van verwijdering richting u.

Heeft u vrijgekomen hardware of komt dit binnenkort vrij? Stuur ons een e-mail met de specificaties en inhouden van de systemen, servers, printers, monitoren, etc. en wij zullen deze e-mail bekijken en zo spoedig mogelijk contact met u opnemen over de mogelijkheden en het eventuele bod hiervoor.