Service & garantievoorwaarden

Service
Mocht u problemen ondervinden bij de installatie van het door u bestelde product, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om advies in te winnen. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te assisteren. Indien wij er per telefoon niet uitkomen en u heeft hulp nodig op locatie dan kunnen wij in overleg met u een engineer inplannen om u te ondersteunen. Als klant geniet u van zeer voordelige uurtarieven. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de gestelde garantie bij een product dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Garantie op gebruikte producten
Op al onze gebruikte producten krijgt u 3 maanden garantie. Mocht er een onderdeel defect raken dan zullen wij zo spoedig een afspraak met u maken om het onderdeel of het hele product te vervangen. In sommige gevallen zijn gebruikte producten moeilijk leverbaar, maar in overleg zullen wij u de best mogelijke oplossing aanbieden.

Garantie op nieuwe producten
De garantie op nieuwe producten loopt in de meeste gevallen via de fabrikant. In sommige gevallen zal dit product niet bij de fabrikant onder garantie vallen maar bij onze leverancier. Neemt u contact met ons op als er zich problemen voordoen en wij wijzen u de goede weg of lossen dit voor u op.

Garantie op remarketed producten
De garantie op bijvoorbeeld HP-Renew producten is gelijk aan de garantie voor nieuwe producten. U dient dit product aan te melden voor een storing bij de fabrikant. Neemt u contact met ons op als er zich problemen voordoen en wij wijzen u de goede weg of lossen dit voor u op.