Verzending & Retournering

Algemeen
Zodra u een bestelling heeft geplaatst zijn er 3 mogelijkheden. U komt de bestelling bij ons afhalen, wij verzenden uw bestelling als het orderbedrag is bijgeschreven op onze rekening en als u op rekening bij ons besteld dan zal de order zo snel mogelijk verstuurd worden. De goederen zullen door één van onze transporteurs bij u afgeleverd worden indien u voor verzending kiest. Indien u niet aanwezig bent, zal er schriftelijk een melding bij u achtergelaten worden of er zal voor de tweede keer een aflevering geschieden. Indien u nogmaals de zending niet aanneemt, zal u de zending op een distributieadres of het postkantoor dienen af te halen binnen de gestelde termijn. Dit wordt duidelijk met u gecommuniceerd.

Bij afhalen goederen
Als uw bestelling klaar staat dan zal u van ons een telefoontje ontvangen. Wij zullen dan met u overleggen wanneer u de bestelling zou willen afhalen. Dit kan in overleg 24 uur per dag dus als u liever `s avonds de bestelling afhaalt dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. 

Verzending bij overschrijving
Als het factuurbedrag is ontvangen door ons dan zullen wij uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en u de goederen toezenden. 

Verzending bij een bestelling op rekening
Als u een zakelijk klant van ons bent en u heeft bij ons een betalingstermijn dan zullen wij uw bestelling direct verwerken en u de goederen zo snel mogelijk toezenden. 

Retourneren
Wilt u een artikel retourneren? Neem dan eerst contact met ons op. Een artikel kan in overleg retour. Er zijn een aantal algemeen bekende redenen die wij kort zullen behandelen, maar er zijn altijd specifieke situaties die in overleg opgelost dienen te worden. Voorwaarde voor retournering is dat het artikel in de originele verpakking zit en onbeschadigd is.

– U bent niet tevreden?
Bij deze reden kunt u aan ons kenbaar maken wat de reden van ontevredenheid is wij zullen dan in overleg met u proberen hier een gepaste oplossing voor te vinden.

– Het artikel is niet compleet of defect?
Wij zullen dan de tekortkomingen nasturen of u voorzien van een nieuw artikel. Alles gaat in overleg met u. In de gevallen van garantie op locatie van de fabrikant is dit de snelste en beste optie. De fabrikant zal in dit geval bij u op locatie het product repareren of vervangen. Dit gebeurt uiteraard geheel kosteloos voor u.

– Is het product volgens u tijdens de verzending beschadigd?
Neemt u contact met ons op als de zending beschadigd bij u aankomt. Controleer bij ontvangst altijd de verpakking van de producten op gaten, schade etc. De producten vertrekken uit ons magzijn zonder gebreken en met een robuuste verpakking. Als u bij ontvangst constateerd dat de verpakking beschadigd is, tekent u dan niet voor ontvangst en neem contact met ons op. Wij zullen vervolgens dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. De verdere discussie met de transporteur is voor onze rekening.

– Het is niet het artikel dat u besteld heeft?
In dit geval zullen wij u zo snel mogelijk het goede product toesturen en het andere product retourneren.