Hardware (pre-)configuratie

Voor klanten van HardwareTrading.nl is het mogelijk de hardware te laten (pre-)configureren.

De kopjes in het menu “Diensten” zijn gerelateerd aan elkaar. Bij hardware is ook software nodig en er is een engineer nodig om dat allemaal tot één werkende oplossing samen te voegen. We hebben deze diensten los vermeld omdat het een keuze is van U als klant om bepaalde diensten wél en andere diensten niet af te nemen.

Als u bij ons verschillende hardware componenten besteld, kunnen wij dat voor U kosteloos pre-configureren. Dit wil zeggen dat wij bijvoorbeeld bij aankoop van een server, harde schijven en geheugen, de componenten voor U samenstellen tot één geheel. Vervolgens zullen wij de hardware testen door middel van een DOA -check (Dead On Arrival), de server verpakken en naar U toe zenden.

Als U liever losse componenten ontvangt om alles afzonderlijk van elkaar te controleren voordat met de pre-configuratie begonnen wordt, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Dit is een keuze. Wij doen dit zonder extra kosten in rekening te brengen mits de hardware bij ons aangeschaft is.

Het is ook mogelijk om de hardware bij U op locatie te installeren. Wij komen de hardware persoonlijk brengen en installeren naar wens.
Enkele voorbeelden hiervan zijn: hardware samenstellen, netwerk aanleggen, draadloos netwerk configureren, hardware aansluiten en testen, etc.

Omdat elke omgeving anders is, verzoeken wij U contact op te nemen met ons over de mogelijkheden voor uw omgeving en/of een offerte.

Kijkt U ook eens in het menu bij “Software” en “Engineer inhuren” voor een uitleg van deze diensten.